Biscuiți Mexicani Cu Ciocolată Caldă
Cookie-urile mexicane de ciocolată caldă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 43 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 48 și costă 5 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, ou, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Biscuiți Mexicani Cu Ciocolată Scurtă - Ciocolată Înmuiată, Biscuiți Mexicani Cu Ciocolată Caldă, și Biscuiți Mexicani Cu Ciocolată Caldă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°. aliniați foaia de cookie cu hârtie pergament Reynolds; pus deoparte. Într-un castron mic, amestecați zahărul și scorțișoara; pus deoparte.
Într-o cratiță de 1 litru, topiți untul și tableta de ciocolată fierbinte la foc mic, amestecând continuu.
Așezați amestecul de prăjituri într-un castron mare. Se amestecă amestecul de unt topit și oul până se formează aluatul moale. Se amestecă chipsurile de ciocolată.
Formați aluatul în bile de 1 inch; Se rulează în amestec de scorțișoară-zahăr.
Așezați 2 centimetri unul de celălalt pe foile de prăjituri căptușite.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până când este setat (nu coaceți prea mult). Se răcește 3 minute; scoateți din foile de cookie. A se păstra acoperit la temperatura camerei.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.