Biscuiți Graham De Dovleac De Casă
Homemade Pumpkin Graham Crackers ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 18 și costă 11 cenți pe porție. O porție conține 82 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piure de dovleac, lapte, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți Graham De Casă, Biscuiți Graham De Casă, și Biscuiți Graham De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, cernem împreună făina integrală de grâu, făina universală, zahărul granulat, zahărul brun, scorțișoara, praful de copt și sarea. Pune deoparte.
Într-un castron separat, combinați oul, uleiul, mierea și piureul de dovleac.
Bateți până se combină. Va fi ciudat și ciudat, dar nu vă panicați. Va deveni normal odată ce îl amestecați cu ingredientele uscate.
Se amestecă ingredientele umede în ingredientele uscate, amestecând până se încorporează. Aluatul poate fi destul de uscat.
Adăugați până la 2 linguri de lapte pentru a-l umezi. Vrei aluatul suficient de umed pentru a se lipi împreună cu o textură ușor sfărâmicioasă—nu până la punctul în care devine lipicios. Aluatul va fi ușor sfărâmicios, dar ar trebui să se țină împreună atunci când îl aglomerați cu mâinile.
Întoarceți aluatul pe o placă ușor făinată și bateți într-o formă pătrată aspră, cu grosimea de aproximativ 1 inch. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se răcească la frigider timp de două ore sau peste noapte.
Când sunteți gata să coaceți biscuiții, Preîncălziți cuptorul la 375 F. tapetați două foi de copt cu hârtie pergament.
Întoarceți aluatul pe o suprafață cu făină generoasă și frământați-l ușor cu mâna până se ține împreună (aluatul va fi oarecum sfărâmicios la margini, ceea ce este în regulă; frământarea îl va ajuta să se țină împreună).
Bateți din nou aluatul într-o formă pătrată aspră, apoi rulați-l la aproximativ 1/8 inch grosime. Dacă întâmpinați dificultăți în a-l rula atât de subțire sau pur și simplu preferați un cracker mai substanțial, este complet bine să păstrați aluatul mai gros, veți obține doar câteva biscuiți mai puțin.
Tăiați aluatul în dreptunghiuri de aproximativ 3 pe 5 inci fie cu un cuțit, fie cu un tăietor de pizza. Curățați orice margini zdrențuite apăsând ușor partea plană a unui cuțit pe laturi.
Transferați pe foile de copt pregătite folosind o spatulă. Re-roll resturi pentru a obține mai multe biscuiti graham.
Înțepați fiecare pătrat de mai multe ori cu dinții unei furculițe sau a unei scobitori. Aceste biscuiți nu se vor răspândi prea mult în timpul procesului de coacere, astfel încât să le puteți ține destul de aproape unul de celălalt pe foaie.
Ungeți ușor blaturile cu restul de 3 linguri de lapte.
Coaceți timp de 14-18 minute, sau până când biscuiții se rumenesc ușor.
Scoateți din cuptor, transferați într-un suport de răcire cu sârmă și răciți complet. Biscuiții vor fi destul de moi pentru a începe, dar se vor întări și vor deveni crocanți după câteva ore. A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la 10 zile.