Biscuiți de afine cu glazură de lămâie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Scones de afine cu glazură de lămâie. Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 644 calorii, 10g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. 10 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți zahăr, suc de lămâie din rețeta de cotlet de pui, zahăr de cofetari și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare scoțiană. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Biscuiți De Afine Cu Glazură De Lămâie, Biscuiți de afine cu glazură de lămâie, și Biscuiți de afine cu glazură de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Bateți împreună amestecul de copt și zahărul într-un bol mare.
Se amestecă untul cu mâinile sau cu un blender de patiserie până când untul are dimensiunea mazărelor. Bateți bine ouăle cu 1/4 cană de lapte într-un bol mic.
Se toarnă ingredientele umede în ingredientele uscate și se combină până se amestecă. Nu amestecați prea mult. Îndoiți ușor afinele. Întoarceți aluatul pe o suprafață înmuiată și bateți într-un pătrat gros de 3/4 inci.
Tăiați în 4 pătrate, apoi tăiați fiecare pătrat în 2 triunghiuri. Aranjați biscuiții pe o foaie de copt neagră și coaceți până se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Scoateți pe o grătar și lăsați să se răcească puțin înainte de geam.
Bateți împreună zahărul cofetarilor, sucul de lămâie și vanilia până se omogenizează.
Se toarnă uniform peste biscuiții calzi.
Transferați pe un platou de servire și serviți.