Biscuiți cu copac portocaliu și cardamom

Orange & cardamom biscuiti copac este un Hor d ' oeuvre care servește 25. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 96 calorii. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Un amestec de pește panglică, făină simplă, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 23 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 6%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Biscuiți Cu Miere "Scoarță De Copac" , Biscuiți de brad cu bufniță înzăpezită, și Provocarea Brutarilor îndrăzneți: Panna Cotta de fasole de vanilie și portocale de sânge cu sos de caramel de ienibahar portocaliu și alune de Cardamom portocaliu ciocolată neagră Florentine (fără gluten).
Instrucțiuni
Împărțiți păstăile de cardamom și răsturnați semințele într-un mortar, apoi măcinați până la o pulbere cu pistilul. Introduceți făina, făina de orez și pudra de cardamom într-un robot de bucătărie. Se toacă untul în bucăți mici și se adaugă în robotul de bucătărie cu coaja de portocală. Pulsează până la o textură fină de pesmet.
Adăugați zahărul glazurat și amestecați scurt, apoi adăugați gălbenușul de ou și 1-2 lingurițe de apă rece și pulsați într-un aluat ferm. Înfășurați în folie alimentară și răciți timp de 15 minute.
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Tapetați 2 foi de copt cu pergament de copt.
Întindeți jumătate din aluat odată și ștampilați rundele sau pătratele de 8 cm și transferați-le pe foile de copt. Adunați garniturile și rulați din nou pentru a face mai mulți biscuiți. Folosiți un băț de cocktail pentru a face o gaură în fiecare biscuit pentru a atârna de copac. Apăsați o ștampilă de cauciuc festivă pe suprafața fiecărui biscuit. Se răcește timp de 30 de minute.
Coaceți timp de 8-10 minute până când sunt doar aurii și crocante.
Se transferă într-o grătar și se lasă să se răcească.Pudrați fiecare biscuit liberal cu zahăr glazură, apoi îndepărtați excesul de pe suprafață, lăsând o amprentă albă pe fiecare biscuit. Legați-vă cu panglică sau sfoară drăguță și agățați-vă de copac.