Biscuiți cu ciocolată pecan

Biscuiții cu ciocolată și nuci pecan necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 30. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 5 g de grăsimi și un total de 125 de calorii . Pentru 23 de cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați extract de vanilie, zahăr brun, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Vă este adus de Taste of Home. Doar puțini oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum prăjituri scurte cu cacao și nuci pecan , prăjituri de modă veche cu stafide și nuci pecan și rulou cu ciocolată și nuci pecan .
Instrucțiuni
Intr-un castron mic, bate untul si crema de branza pana se omogenizeaza.
Adăugați făină; amestecati bine. Acoperiți și lăsați la frigider pentru 1 oră sau până când sunt ușor de manevrat.
Într-un castron mic, bate oul, untul, vanilia, zahărul brun și sarea până se omogenizează; puse deoparte. Modelați aluatul în treizeci de 1 inch. mingi; apăsați pe partea de jos și în sus pe părțile laterale ale paharelor de brioșe în miniatură unse.
Pune cate un sarut de ciocolata in fiecare cana. Umpleți fiecare cu 1 linguriță de amestec de zahăr brun; se presara cu 1/2 lingurita nuci pecan.
Coaceți la 325° timp de 24-26 de minute sau până când se fixează. Apăsați ușor un al doilea sărut de ciocolată în centrul fiecărui prăjitură. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet. Depozitați într-un recipient etanș.