Biscotti De Anason Cu Ciocolată Neagră

Biscotti De Anason Cu Ciocolată Neagră
Ciocolata neagra-muiată anason Biscotti ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru 13 cenți pe porție, veți obține un desert care servește 22. O porție conține 93 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, bicarbonat de sodiu, ciocolată premium și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Biscotti Cu Anason Înmuiat În Ciocolată, Biscotti De Anason Cu Ciocolată, și Ciocolata Muiată Toffee Biscotti.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Combinați făina, anasonul, bicarbonatul de sodiu și sarea, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
AnasonAnason
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Puneți zahărul și untul într-un castron mare; bateți la viteză medie cu un mixer până se omogenizează (aproximativ 2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
6
Adăugați amestecul de făină în amestecul de zahăr, bătând doar până se omogenizează. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați ușor de 7 ori. Formați aluatul într-o rolă lungă de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
RolaRola
7
Așezați rola pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit; pat la grosimea de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Coaceți la 350 timp de 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Scoateți rola de pe foaia de copt; se răcește 10 minute pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
10
Reduceți temperatura cuptorului la 30
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Tăiați ruloul transversal în 22 de felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
12
Așezați, tăiați părțile în jos, pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
13
Coaceți la 300 timp de 10 minute. Întoarceți cookie-urile; coaceți încă 10 minute (cookie-urile vor fi ușor moi în centru, dar se vor întări pe măsură ce se răcesc). Răciți cookie-urile complet pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
14
Încălziți ciocolata într-o cratiță mică și grea la foc mic timp de 5 minute sau până se topește; se amestecă. Scufundați fursecurile, cu părțile superioare în jos, în ciocolată; lăsați excesul de ciocolată să picure înapoi în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Cookie-uriCookie-uri
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
15
Așezați fursecurile, cu ciocolată în sus, pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
16
Lăsați să stea 1 oră sau până când este setat.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții22
Scor De Sănătate0
Revista