Biscotti De Afine-Portocale
Nevoie de o desert fără lactate și vegetarian? Biscotti de afine-portocale ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 40 și costă 9 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 76 calorii. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de zahăr, bicarbonat de sodiu, afine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 55 de minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 12%. Încercați Cranberry Orange Biscotti, Biscotti cu portocale și afine, și Biscotti De Afine-Portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. Într-un castron mare, se amestecă împreună zahărul, uleiul, coaja de portocală, vanilia și ouăle. Se amestecă ingredientele rămase.
Așezați aluatul pe suprafața ușor făinată. Frământați până se omogenizează. Pe foaia de cookie-uri ungreased, formați jumătate din aluat la un moment dat în dreptunghi de 10x3 inci.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește pe foaia cookie 15 minute.
Tăiați dreptunghiul transversal în felii de 1/2 inch. Întoarceți felii tăiate în jos pe foaia de cookie.
Coaceți aproximativ 15 minute mai mult, rotind o dată, până când sunt crocante și maro deschis. Scoateți imediat din foaia de cookie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.