Reteta Biscotti de nuci de pin este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 118 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 24. Mergeți la magazin și ridicați apă, zahăr, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt, Lemon Pin Nut Biscotti, și Biscotti Rozmarin-Nuci De Pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
3
Combinați făina, zahărul, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu într-un castron mare, amestecând cu un tel. Se amestecă nucile de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Nuci De Pin
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Combinați 1/4 cană plus 2 linguri de apă, coajă, vanilie și ouă, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Apă
Ouă
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Adăugați amestecul de ouă în amestecul de făină, amestecând până se omogenizează bine (aluatul va fi uscat și sfărâmicios). Frământați ușor aluatul în castron de 7 sau 8 ori sau până se formează un aluat (aluatul va fi lipicios). Împărțiți aluatul în jumătate. Formați fiecare porție într-o rolă lungă de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Rola
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Așezați rulouri la 6 inci distanță pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament; aplatizați fiecare rolă la o grosime de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
7
Coaceți la 325 timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Scoateți rulourile de pe foaia de copt (nu opriți cuptorul); se răcește 10 minute pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Suport De Sârmă
Cuptor
9
Tăiați fiecare rolă în diagonală în felii de 15 (1/2 inch grosime) folosind un cuțit zimțat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Zimțat
10
Așezați felii, tăiați părțile în jos, pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
11
Coaceți la 325 timp de 15 minute. Întoarceți cookie-urile și coaceți încă 10 minute (cookie-urile vor fi ușor moi în centru, dar se vor întări pe măsură ce se răcesc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Scoateți din foaia de copt; se răcește complet pe rafturile de sârmă.