Bile de nucă de cocos maghiare ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 24 și costă 31 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 44 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână cartofi, zahăr de cofetărie, pudră de cacao și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 35 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 25%. Încercați Nucă de cocos Unt de arahide fulgi de ovăz bile (aka bile de zăpadă), Bile Crude De Rom De Nucă De Cocos, și Bile De Rom De Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți stafidele împreună cu extractul de rom și sucul de lămâie pentru a absorbi aroma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Extract De Rom
Stafide
2
Într-un castron mediu, amestecați piureul de cartofi, zahărul cofetarilor și cacao. Se amestecă 1 1/4 cană de nucă de cocos, amestecul de stafide și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Coaja De Lămâie
Cartofi
Nucă De Cocos
Stafide
Pudră De Cacao
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Rulați aluatul în bile de mărimea nucului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
Aluat
Rola
4
Rulați bilele în nuca de cocos rămasă. Se da la frigider Doua zile. Bucurați-vă!