Bigaradă De Rață
Duck Bigarade ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $5.38 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 36g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 257 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, portocale, oțet de sherry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Bigaradă De Rață, Trio de arome pe un băț: Mousse de rață, piept de rață și bezea-fructe de pădure, și Rață Tareko (rață crocantă prăjită marinată în condimente Nepaleze).
Instrucțiuni
Scoateți sânii de rață din frigider, sărați-i bine și lăsați-i deoparte la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Pan căutați sânii de rață. Este posibil să trebuiască să faceți acest lucru în loturi. Când sânii sunt fierți, puneți-i deoparte cu pielea în sus pe o tăietură și lăsați-i să se odihnească, tentați cu folie de aluminiu, în timp ce faceți sosul.
Pentru a face sosul, turnați toate, cu excepția a aproximativ 2 linguri de grăsime din tigaie și puneți tigaia la foc mediu.
Presărați făina în tigaie și amestecați pentru a combina și a face un roux.
Lăsați-l să gătească, amestecând ocazional, timp de 4 până la 5 minute, până când are culoarea cafelei cu smântână.
Adăugați un vârf de sare și amestecați pentru a combina, apoi amestecați încet bulionul, sucul de portocale, lichiorul și oțetul. Totul se va stropi la început, dar se va calma.
Adăugați orice suc acumulat din rață în sos.
Lăsați acest lucru să fiarbă până când este puțin mai subțire decât consistența sosului de Ziua Recunoștinței.
Adăugați zahărul, apoi gustați și reglați cu sare. Dacă doriți un sos mai rafinat, turnați-l printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron.
Pentru a servi, feliați sânii. Puneți puțin sos pe fiecare farfurie și acoperiți cu felii de sân.
Se ornează cu coaja de portocală și feliile de portocală.
Retipărit cu permisiunea de la rață, rață, gâscă: rețete și tehnici de gătit rață și gâște, atât sălbatice, cât și domesticite de Hank Shaw. Drepturi de autor 2013 de Hank Shaw; fotografii drepturi de autor 2013 de Holly A. Heyser. Publicat de Ten Speed Press, o amprentă a Crown Publishing Group, o divizie a Random House, Inc.Hank Shaw este autorul cărții Hunt, Gather, Cook și blogul Hunter Angler Gardener Cook, care a câștigat premiul James Beard pentru cel mai bun Blog în 2013 și premiul IACP pentru cel mai bun blog alimentar atât în 2010, cât și în 201
Shaw a fost prezentat pe Travel Channel ' s Alimente bizare iar munca sa a apărut în Food & Wine, Organic Gardening, Field & Stream și The Art Of Eating, precum și reviste de vânătoare și conservare precum Delta Waterfowl, California Waterfowl Magazine și fazani pentru totdeauna. Locuiește în Sacramento, California. Aflați mai multe la www.honest-food.net.