Biban de mare cu fenicul, roșii și portocale

Basul de mare cu fenicul, roșii și portocale este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 260 calorii. Pentru $ 3.42 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de roșii, pătrunjel cu frunze plate, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până coaja de portocala ai putea urma acest curs principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Biban de mare cu fenicul, roșii și portocale, Prăjită Portocaliu-Fenicul Dungi Bas, și Biban de mare alb cu gust de portocale-fenicul.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți 2 lingurițe de ulei de măsline.
Adăugați feniculul, ceapa și țelina, acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 10 minute. Descoperiți și gătiți, amestecând, până când legumele sunt ușor rumenite, aproximativ 5 minute.
Adăugați roșiile, vinul, 3/4 linguriță de coajă de portocală, șofranul și ardeiul roșu zdrobit și gătiți la foc mare până când lichidul s-a evaporat, aproximativ 5 minute.
Se adaugă sucurile de roșii, se condimentează cu sare și se aduce la foc mic. Aranjați fileurile de pește în sos într-un singur strat și condimentați cu sare. Acoperiți și gătiți la foc moderat până când peștele este opac pe tot parcursul, 8 până la 10 minute.
Se amestecă pătrunjelul cu frunzele de fenicul și restul de 1 linguriță de ulei de măsline și 1/4 linguriță de coajă de portocală; condimentează cu sare. Puneți peștele și sosul pe farfurii încălzite, presărați cu amestecul de pătrunjel și serviți.
Note: o porție-Calorii 254 kcal, grăsime totală 1 gm, grăsimi saturate 4 gm, proteine 34 gm, carbohidrați 13 gm
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4.9 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.