Biban de mare chilian cu crupe de ardei galben prăjit și sos Poblano prăjit
Nevoie de un curs principal fără gluten și pescatarian? Bibanul de mare chilian cu grâu de ardei galben prăjit și sos Poblano prăjit ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 44G de proteine, 89G de grăsime, și un total de 1194 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 6,18 USD pe porție. Un amestec de smântână grea, unt, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscol de casă cu ouă de unt de arahide Reese ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Biban De Mare Chilian Peste Un Amestec De Quinoa De Legume Prăjite, Sos De Piper Galben Prăjit, și Pătlagină Dulce Prăjită Cu Rețetă De Sos De Guava Cu Ardei Poblano.
Instrucțiuni
1
Periați basul cu ulei de măsline pe ambele părți și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Bass
2
Încălziți tigaia sau tigaia la grătar la foc mare până la fumat. Grătar, cu pielea în jos, timp de 3 până la 4 minute sau până se rumenesc. Întoarceți-vă și continuați să gătiți timp de 2 până la 3 minute pentru o coacere medie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Așezați o movilă plină de ardei galbeni pe 4 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben
2 Uncii Cheddar Mărunțit
4
Așezați un file deasupra fiecăruia și stropiți cu sosul Poblano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican De Porc
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Frecați ardeiul cu 2 linguri de ulei și așezați-l pe o foaie de copt. Prăjiți la cuptor până când pielea este moale și înnegrită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Așezați ardeii într-un bol mediu, acoperiți cu folie de plastic și lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-o
8
Scoateți pielea și semințele din ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
9
Așezați 2 ardei într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
10
Tăiați ardeiul rămas în zaruri fine și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
11
Așezați homina într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hominy
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
12
Încălziți restul de 2 linguri de ulei și unt într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
13
Se adaugă ceapa, se condimentează cu sare și piper și se gătește până se moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
14
Adăugați usturoiul și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
15
Adăugați mămăliga, piureul de ardei galben și smântâna grea. Condimentează cu sare, piper și piure de chipotle. Gătiti 10 minute și pliați în ardeii galbeni tăiați cubulețe și cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Chile Chipotle
Ardei Galben
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Hominy
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
16
Puneți ardeii, oțetul, coriandrul și mierea într-un blender și condimentați cu sare și piper. Se amestecă până se omogenizează. Cu motorul pornit, adăugați încet uleiul de măsline până la emulsionare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Kg Tortillas De Maíz
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Seabass funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Rezervația Alsacia Willm Pinot Gris
O culoare aurie intensă, cu indicii de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finala echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Împerechează acest vin alături de foie gras prăjit, carne albă la grătar sau prăjită (carne de porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, mâncăruri cu ciuperci precum risotto.