Biban de mare ars cu sos de usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 147 calorii, 20g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, piper, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Biban de mare chilian ars cu cartofi și sos de ierburi, Scoici arse cu sos de lămâie și usturoi, și Bas ars cu duo de conopidă.
Instrucțiuni
1
Tăiați peștele transversal în 4 bucăți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați pește și gătiți 1 minut. Întoarceți peștele; adăugați treptat apa și următoarele 4 ingrediente (apă prin usturoi) în tigaie. Acoperiți, reduceți căldura la mediu și gătiți 3 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Apă
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Scoateți peștele din tigaie; puneți deoparte și păstrați la cald. Gatiti amestecul de vermut la foc mare 1 minut sau pana se ingroasa usor.
Seabass în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.