Bezea Cardamom
Nevoie de un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și vegetarian hor d ' oeuvre? Bezea de Cardamom ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 3 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 21 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 40. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de albușuri de ou, cardamom măcinat, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă un scor foarte rău (dar încă fixabil) spoonacular de 7%. Rețete similare includ Bezea, Bezea, și Bezea De Căpșuni.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F (135 grade C). Aliniați foile de cookie cu folie sau hârtie pergament.
Într-un vas mare de amestecare din sticlă sau metal, bateți albușurile de ou până se spumează. Adăugați treptat zahăr, continuând să bateți până se formează vârfuri rigide. Bate rapid în cardamom. Aruncați cu linguri rotunjite pe foile de prăjituri pregătite.
Coaceți timp de 60 până la 90 de minute în cuptorul preîncălzit, până când prăjiturile sunt complet uscate.
Se lasă să se răcească înainte de a se desprinde de foi. A se păstra într-un recipient etanș până la 1 lună.