Batoane Ușor Umplute Cu Caramel De Ciocolată

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați ușor batoanele umplute cu Caramel de ciocolată. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 126 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 13 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 28 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de bicarbonat de sodiu, extract de vanillan, puțină linguriță de sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Batoane Umplute Cu Caramel De Ciocolată, Batoane De Nuc Cu Fulgi De Ovăz Umplute Cu Caramel, și Monede de aur cu caramel de fructe de pasiune, fasole magică de migdale cu Caramel acoperit cu ciocolată și batoane de ciocolată macadamia cu caramel de scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați o tigaie metalică pătrată de 8 inci cu folie și pulverizați folia cu spray de gătit sau doar tapetați-o cu folie antiaderentă.Topiți untul într-o cratiță sau într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde, apoi scoateți-l de pe foc și lăsați-l să se răcească.Amestecați bine făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un bol de amestecare. Se amestecă zahărul și ovăzul.
Bateți gălbenușul de ou și vanilia în untul topit răcit, apoi turnați în amestec uscat și amestecați până se sfărâmă. Rezervați aproximativ 1 cană din amestec și puneți-l la frigider pentru a se răci (este mai ușor să se sfărâme uniform dacă este rece). Apăsați restul în tigaie.Desfaceți pătratele de ciocolată și aranjați-le într-un strat uniform peste aluat.Zdrobiți aluatul rezervat deasupra.
Coaceți timp de 20 până la 22 de minute, apoi lăsați să se răcească complet la temperatura camerei (sau răciți pentru a accelera lucrurile).
Presărați chipsuri sau nuci dacă utilizați.Ridicați din tigaie și tăiați în 16 pătrate sau 8 bare.