Batoane Cremoase De Ciocolată

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați batoanele de ciocolată cremoase. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 236 calorii. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați lapte, biscuiți cu ciocolată graham, budincă instant cu aromă de ciocolată jell-O și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Batoane De Pâine Scurtă De Ciocolată Cu Umplutură Cremoasă De Ricotta, Ciocolată, Unt de arahide, covrig și bomboane de Caramel (de casă ia 5 bare), și Batoane energizante cu fistic cu ciocolată dublă cu cinci ingrediente {copycat Lara Bars} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați 15 pătrate graham pe fundul tigaiei de 13x9 inci, tăind după cum este necesar pentru a se potrivi.
Bateți crema de brânză într-un castron mare cu mixerul până când este cremoasă. Bateți treptat în 1 cană de lapte până se omogenizează bine.
Adăugați laptele rămas și amestecurile de budincă uscată; bate la viteză mică 2 min. Se amestecă ușor biciul rece.
Întindeți jumătate din amestecul de budincă pe fundul tigaiei pregătite; deasupra cu pătratele graham rămase și amestecul de budincă.
Refrigerați 4 ore. Se acoperă cu zmeură chiar înainte de servire.