Bateți și coaceți tortul cu portocale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 404 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 34 de cenți pe porție. Un amestec de sare, coajă de portocală, zahăr de cofetari și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Bateți și coaceți tortul portocaliu, Bate friptura de porc de căldură, și Bate tocană de coaste scurte de căldură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați două tigăi rotunde de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-o cană de măsurare, combinați laptele, 1/2 cană suc de portocale, ulei, ouă bătute și 1 1/2 linguriță coajă de portocală. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Coaja De Portocala
Ouă
Lapte
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
3
Cernem făina, sarea și praful de copt într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se amestecă în zahăr. Faceți o fântână în centru și turnați amestecul de lapte. Se amestecă până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Lapte
5
Împărțiți aluatul în tigăi pregătite.
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 35 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
7
Pentru a face glazura cu unt de portocale: crema de unt pana se omogenizeaza. Bateți treptat zahărul cofetarilor. Bateți până devine ușor și pufos. Bateți în 2 linguri de suc de portocale pentru a aduce consistența răspândită. Se amestecă vanilia și 1 linguriță de coajă de portocală.