Bas cu dungi cu sos Pipian

Bas cu dungi cu sos Pipian
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați basul cu dungi cu sos Pipian. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 4.99 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 45g de proteine, 61G de grăsime, și un total de 828 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de bas cu dungi, coriandru, brânză monterey jack și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma semințele de dovleac, puteți urma acest fel principal cu Coaja De Dovleac ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Încercați Bas cu dungi în sos Agrodolce, Bas cu dungi cu sos de ghimbir-Lime, și Saut bas cu dungi cu sos de lamaie-Caper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați poblano chile, semințe de dovleac, bulion, coriandru și hierba santa în blender; piure până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Semințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi PepiteleSemințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Do AHEAD poate fi făcut până la 6 ore înainte. Acoperiți și refrigerați.
1
Înmuiați cojile de porumb în apă caldă până când sunt flexibile, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Se scurge; se usucă.
3
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Încălziți 3 linguri de ulei în tigaie mare la foc mediu până când este fierbinte. Lucrând în loturi, prăjiți tortilele de porumb până devin aurii, dar încă moi și flexibile, aproximativ 30 de secunde pe fiecare parte pentru fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De PorumbTortilla De Porumb
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Transferați pe prosoape de hârtie; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
6
Încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare curată la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, gătiți spanacul până când este doar ofilit. Se condimentează ușor cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Transferați spanacul în sită. Folosind spatele lingurii, apăsați pe spanac pentru a elimina excesul de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
8
Așezați tortilla pe suprafața de lucru. Împărțiți spanacul și brânza printre tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
9
Rulați tortilla, închizând umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
10
Așezați 2 coji de porumb în tigaie, suprapunându-se ușor pentru a forma baza pentru pește. Aranjați 2 tortilla umplute pe lungime și cu cusătura în jos pe cojile de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
11
Puneți 1 file de pește peste tortilla; se presară sare și piper. Suprapuneți cojile de porumb rămase în aceeași tigaie, folosind 2 pentru fiecare bază; deasupra cu tortilla umplută și pește; se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Coji De PorumbCoji De Porumb
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Așezați 1 lingură de unt deasupra fiecărui file. Acoperiți tigaia cu folie și coaceți până când peștele este doar gătit, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
Între timp, transferați sosul într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere aproape, apoi reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
14
Adăugați smântână; condimentează după gust cu sare și piper. Reglați consistența, adăugând apă cu linguri la subțire, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
15
Transferați 1 bază de coajă de porumb cu pește și tortilla pe fiecare din cele 4 farfurii. Puneți sosul cald peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
16
Serviți, trecând sosul rămas separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
17
* Un chile verde proaspăt, adesea numit pasilla, disponibil la unele supermarketuri, piețe latine și magazine de alimente de specialitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
18
** O plantă din Mexic disponibilă pe piețele latine.
19
*** Disponibil la multe supermarketuri și la piețele latine.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista