Striped bas cu bulion de var este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 287 calorii. Pentru $6.6 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, frunze de mentă și busuioc, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Bas cu dungi cu bulion de var, Bas cu dungi de ghimbir-Miso în bulion de ciuperci Shiitake, și Bas Cu Dungi Cu Unt De Var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Prăjiți coriandru, cardamom și pastă de curry într-o cratiță medie la foc mediu, amestecând, până când condimentele sunt parfumate și pasta de curry începe să se caramelizeze, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Curry
Coriandru
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Condimente
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați tulpini de coriandru, frunze de tei kaffir, sos de pește și 1 cană de apă. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți ușor până când aromele se amestecă, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tei Kaffir
Sos De Pește
1 Kg Tortillas De Maíz
Apă
3
Se strecoară bulionul printr-o sită cu ochiuri fine într-o ceașcă mare de măsurare rezistentă la căldură; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Sita
4
Lăsați să se răcească, apoi amestecați sucul de lămâie; condimentați cu sare kosher și mai mult suc de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Kosher
Suc De Lămâie
5
Între timp, folosind un cuțit ascuțit, tăiați toată coaja și miezul alb din grapefruit; aruncați. Lucrând peste un castron mic, tăiați între membrane pentru a elibera segmente în castron; aruncați membranele. Repetați cu var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Var
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Bol
6
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare din fontă sau altă tigaie grea la foc mediu-mare. Condimentează peștele cu sare și piper. Gatiti fileurile, cu pielea in jos, 1 minut, apoi apasati ferm cu o spatula de peste pentru a asigura o rumenire uniforma si crocanta. Continuați să gătiți până când pielea este maro aurie și peștele este gătit în cea mai mare parte, aproximativ 4 minute; întoarceți cu grijă peștele și saut-ul până când este gătit, cu aproximativ 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei Vegetal
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Împărțiți bulionul de tei și peștele printre boluri puțin adânci. Împrăștiați segmente de citrice, frunze de coriandru și mentă și busuioc; stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
Ulei De Măsline
Sare De Mare
Busuioc
Bulion
Pește
Var
Mentă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Faceți înainte: bulionul poate fi făcut cu 1 zi înainte (nu adăugați suc de lămâie). Acoperiți și răciți. Aduceți la temperatura camerei și adăugați suc de lămâie chiar înainte de servire.