Barurile Lamington ale lui Shaun Hergatt

Barurile Lamington ale lui Shaun Hergatt
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Lamington Bars de la Shaun Hergatt. Această rețetă servește 50 și costă 26 de cenți pe porție. O porție conține 132 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați praf de copt, gem de zmeură, ciocolată cu lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 68 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Shaun ' s Scrumptious Artichoke Dip, Lamington Cupcakes, și Lamington Eclairs pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face prăjitura: Preîncălziți cuptorul la 325 km F. tapetați o tigaie cu jumătate de foaie cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul pentru tel, bateți ouăle și zahărul la viteză mare până când sunt ușoare și spumoase, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Într-un alt bol, cernem făina și praful de copt împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Topiți untul într-o cratiță mică și adăugați siropul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Scoateți amestecul de ouă din mixer. Cu o spatulă de silicon, pliați înamestec de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula De CoptSpatula De Copt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Adăugați laptele, apoi amestecul de unt, doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
7
Întindeți aluatul pe tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Coaceți timp de 8 minute. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Așezați ciocolata într-un vas termorezistent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Încălziți crema la foc mediu, până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
3
Se toarnă smântâna fierbinte peste ciocolată, amestecând până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
4
Pentru a termina barele: tapetați o tigaie cu jumătate de foaie cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Tăiați buretele în jumătate, în mijloc.
6
Întindeți gemul de zmeură uniform pe o jumătate și așezați cealaltă jumătate deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De ZmeurăGem De Zmeură
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
7
Se taie în cuburi.
8
Folosind o furculiță, înmuiați fiecare cub în ganache de ciocolată, apoi rulați fiecare într-un castron de nucă de cocos, acoperind întregul cub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Așezați cubul acoperit pe tigaia cu jumătate de foaie căptușită cu pergament. Repetați acest proces și răciți tigaia plină cu cuburi, neacoperite, la frigider pentru câteva minute pentru a seta.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții50
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista