Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați batoanele abundente de afine. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 139 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 35 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de ovăz de modă veche, bicarbonat de sodiu, zahăr brun ferm și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Afine Crumb Baruri, Afine Crumb Baruri, și Afine Crumb Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de bucăți și ungeți o coacere pătrată de 8 inci pan.In un castron mare, amestecați împreună ovăzul, făina, zahărul brun, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Bomboane Salvatoare
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Adăugați margarina topită și amestecați cu o furculiță până când se combină uniform și se formează firimituri mari.Rezervați 1/2 cană din amestecul de firimituri pentru topping.Apăsați amestecul rămas uniform și ferm în fundul tigaiei pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Coaceți timp de 12 minute pentru a seta crusta.În timp ce se coace, combinați fructele de pădure, zahărul, amidonul de porumb și sucul de lămâie într-o cratiță mică, amestecând până când amidonul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Struguri Roșii Fără Sâmburi
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
4
Se încălzește la foc mediu până când amestecul ajunge la foc mic.Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, până când sucurile nu mai sunt tulbure, aproximativ 2 minute.Puneți umplutura peste crusta coaptă și sfărâmați uniform amestecul de firimituri rezervat deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
5
Coaceți timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Lăsați să se răcească complet în tigaie, înainte de a tăia în pătrate.