Bare De Zmeură-Ciocolată
Bare de zmeură-ciocolată ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 199 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de bicarbonat de sodiu, zahăr brun, chipsuri de ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Batoane Cu Zmeură De Ciocolată, Batoane Cu Zmeură De Ciocolată, și Bare De Ciocolată Caldă Cu Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, ovăzul, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mic, amestecând bine cu un tel. Pune deoparte.
Combinați zahărul și untul într-un castron mediu și bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de unt și amestecați până se omogenizează bine (amestecul va fi sfărâmicios.)
Scoateți 3/4 cană de aluat; aruncați cu chipsuri de ciocolată. Pune deoparte. Apăsați aluatul rămas într-o tigaie pătrată de 8 inci și întindeți uniform cu gem.
Se presară cu amestec de ciocolată.
Coaceți la 375 30 de minute sau până se rumenesc. Se răcește complet pe un suport de sârmă.