Barele de plăcintă cu mere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 268 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 48. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, făină, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 656 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de dependența mea de coacere. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Bare De Plăcintă Cu Mere, Bare De Plăcintă Cu Mere, și Bare De Plăcintă Cu Mere.
Instrucțiuni
1
Faceți crusta
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
2
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Căptușiți o foaie de copt cu margini de 15 pe 17 inci cu hârtie pergament. Într-un mixer în picioare prevăzut cu accesoriul cu palete, bateți untul cu zahărul la viteză medie până când este ușor și pufos, aproximativ 2 minute. La viteză mică, bateți făina și sarea până se formează un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Apăsați aluatul peste fundul tigaiei pregătite creând un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Coaceți în centrul cuptorului timp de aproximativ 20 de minute, până când crusta este aurie și setată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Se lasă să se răcească pe un raft.
7
Faceți umplutura
8
Într-o tigaie foarte mare, topiți 6 linguri de unt cu 1/2 cană de zahăr brun deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun Deschis
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați merele în tigaie și gătiți la foc mare, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 10 minute. Se amestecă scorțișoara și nucșoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Gatiti pana cand merele sunt caramelizate si foarte fragede si lichidul se evapora, cu aproximativ 10 minute mai mult; răzuiți orice bucăți lipite de fundul tigaiei și, dacă este necesar, adăugați până la 1/2 cană de apă pentru a preveni arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Lasă să se răcească. (Nu am nevoie să adaug apă în tigaie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
12
Faceți toppingul
13
Într-un castron mare, amestecați ovăzul cu făina, zahărul brun deschis, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu și sarea. Folosind un blender de patiserie pentru a tăia untul până când amestecul seamănă cu o masă grosieră. Se amestecă nucile pecan și se presează amestecul în aglomerări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun Deschis
Mazăre Cu Cocă Violet
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Asamblați și
15
Coace
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
16
Întindeți umplutura de mere peste crustă. Împrăștiați firimiturile deasupra, apăsându-le ușor într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
17
Coaceți în centrul cuptorului timp de 1 oră, până când toppingul este auriu; rotiți tigaia la jumătatea coacerii.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
18
Lăsați să se răcească complet pe un raft înainte de a tăia în bare de 2 inci.
Plăcinta cu mere funcționează foarte bine cu recolta târzie Riesling, Moscato d ' Asti și Prosecco. Aceste vinuri de desert au cantitatea potrivită de dulceață și arome ușoare, fructate, care nu vor învinge plăcinta cu mere. Snake River Late Harvest Riesling cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.