Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Batoanele de ovăz fără coacere ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 128 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 16. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați migdale, scorțișoară măcinată, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 21%. Încercați Bare De Fulgi De Ovăz Fără Coacere, Totul Bare De Coacere Cu Fulgi De Ovăz, și Batoane De Stafide Cu Fulgi De Ovăz Fără Coacere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Ungeți fundul și părțile laterale ale tigaiei pătrate de 9 inci cu o cantitate mică de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(65 Fursecuri)
Echipamente pe care le vei folosi
Salam Tare, Tăiat Julienne
2
În cratița de 3 litri, încălziți zahărul, untul, mierea și scorțișoara până la fierbere la foc mediu, amestecând constant. Se fierbe 1 minut, amestecând continuu; se ia de pe foc. Se amestecă fructele uscate. Se amestecă ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe Uscate
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
(65 Fursecuri)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Apăsați amestecul în tigaie cu spatele lingurii de lemn. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute. Pentru bare, tăiați în 4 rânduri cu 4 rânduri. A se păstra ușor acoperit la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ