Barb ' s Supreme Curried sunca și ouă stive
Barb ' s Supreme Curried sunca și ouă stive este un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețetă cu 2 porții. Acest hor d ' oeuvre are 244 calorii, 11g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Această rețetă de la Allrecipes necesită spanac pentru copii, șuncă de pădure, pudră de curry și suc de ananas. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, care nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Stive De Șuncă, Stive de biscuiți cu șuncă și brânză, și Stive De Șuncă Cu Muștar De Miere.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie grea la foc mediu.
Adăugați șalotă și gătiți până se rumenesc ușor.
Scoateți din tigaie și puneți-o deoparte. Prăjiți feliile de șuncă în aceeași tigaie doar până se rumenesc pe fiecare parte. Pe măsură ce întoarceți șunca să se rumenească pe a doua parte, așezați frunzele de spanac deasupra pentru a aburi puțin.
Scoateți din tigaie și așezați-o pe o farfurie sau pe brioșe englezești prăjite, păstrând spanacul deasupra.
Încălziți lingura de ulei rămasă în tigaie. Spargeți ouăle și prăjiți - le pe fiecare parte până la gradul dorit de coacere.
Așezați ouăle deasupra stivelor de șuncă.
Întoarceți șalotele în tigaie și condimentați cu pudră de curry. Amestecați treptat sucul de ananas, răzuind fundul tigaiei pentru a amesteca toate bucățile rumenite. Creșteți căldura la mediu-mare și fierbeți până când sosul s-a redus și s-a îngroșat. Condimentează cu sare și piper după gust. Puneți sosul peste stivele de ouă și serviți imediat.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Laurent-Perrier la Cuvee Brut (sticlă de 3 litri - Jeroboam) cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 400 de dolari pe sticlă.
![Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Sticlă De 3 Litri-Jeroboam)]()
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Sticlă De 3 Litri-Jeroboam)
Vinul provine din cel mai pur suc de struguri și singur îi permite lui Laurent-Perrier să fabrice 'la Cuv auree', o șampanie de mare finețe și o prospețime frumoasă obținută după un proces îndelungat de îmbătrânire în beciurile noastre.De culoare aurie palidă. Bulele Fine alimentează o mousse persistentă. Un nas delicat, cu note de citrice proaspete și flori albe. Complexitatea vinului este exprimată în note succesive, cum ar fi note de piersică de viță de vie și note de fructe albe. Un echilibru perfect între prospețime și delicatețe cu arome fructate foarte prezente pe finisaj.Acest vin proaspăt și pur este perfect pentru un AP crritif. Notele sale de citrice și fructe albe și echilibrul său remarcabil susținut de o efervescență subtilă, îl fac un acompaniament ideal pentru păsările de curte și cei mai buni pești.