Bara De Bomboane De Ciocolată G-Bomb

Bara De Bomboane De Ciocolată G-Bomb
Nu poți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încearcă bara de bomboane de ciocolată G-Bomb. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 327 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime per portie. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de ciocolată, bastoane de covrig, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Ciocolată-Cireșe Alaska Bombă, Ciocolata Unt De Arahide Grăsime Bombă, și Ciocolata Chip Cookie Mousse Bomb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți chipsurile de ciocolată într-un castron și așezați vasul peste o oală cu apă fierbinte. Se amestecă până se topesc chipsurile. (Alternativ, puneți chipsurile într-un vas sigur pentru microunde și cuptorul cu microunde pe mediu timp de 30 de secunde. Amestecați și cuptorul cu microunde la intervale de 30 de secunde până când ciocolata s-a topit. Ar trebui să dureze 2 până la 3 minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați 3 linguri de ulei vegetal și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
3
Pentru a forma baza, înmuiați două bețișoare de covrig în ciocolată și așezați-le una lângă alta pe o foaie de copt căptușită cu hârtie cerată. Repetați până când aveți 24 de baze făcute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Bețișoare Mici De Covrigi Sau Scobitori Subțiri4 Bețișoare Mici De Covrigi Sau Scobitori Subțiri
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Puneți foaia de copt în frigider pentru a întări ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Turnați ciocolata rămasă într-o sticlă de stoarcere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
6
Între timp, adăugați alunele, zahărul și vanilia în vasul unui robot de bucătărie. Cu mașina în funcțiune, turnați restul de 2 linguri de ulei vegetal. Continuați procesarea până când nucile formează o răspândire lină. Scoateți răspândirea într-o pungă de plastic și tăiați un colț pentru a face o pungă de conducte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Scoateți bazele din frigider și țeviți o fâșie de alune întinsă între fiecare pereche de covrigi acoperiți cu ciocolată. Strângeți ciocolata peste partea superioară a fiecăruia pentru a acoperi și întoarceți foaia de copt la frigider timp de cel puțin 1 oră. Îndepărtați orice exces de ciocolată cu un cuțit și înfășurați fiecare bară individual. Păstrați la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Covrigi Acoperiți Cu CiocolatăCovrigi Acoperiți Cu Ciocolată
Răspândirea AlunelorRăspândirea Alunelor
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista