Banh Cuon

Banh Cuon
Banh Cuon ar putea fi doar Vietnameză rețeta pe care o căutați. Pentru 28 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 18. O porție conține 106 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sos de pește asiatic, bucăți de ciuperci de urechi de copac, făină de orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Rețetă Banh Cuon (rulouri de orez aburite), Rețetă vietnameză de ou prăjit Banh Mi (banh Mi Trung Op La) -" the, și Rulouri proaspete de primăvară cu Dip Hoisin-arahide (Goi cuon) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți făina de orez cu amidonul de porumb, făina de tapioca și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De OrezFăină De Orez
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe
2
Se amestecă în apă și 2 lingurițe de ulei până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Într-un castron mic, acoperiți ciupercile urechii copacului cu apă caldă și lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe
4
Scurgeți și tocați ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
5
Într-o tigaie mică, încălziți restul de 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Lipii Naan, Tăiate în SferturiLipii Naan, Tăiate în Sferturi
6
Adăugați carnea de porc măcinată și ceapa și gătiți la foc moderat, rupând carnea cu o spatulă, până când nu rămâne roz, aproximativ 4 minute. Se amestecă ciupercile tocate și sosul de pește și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Livre Cartofi Mici Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate2 Livre Cartofi Mici Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
Sos De PeșteSos De Pește
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
8
Ulei 3 foi mari de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
9
Încălziți o tigaie antiaderentă de 8 inci și periați cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Lipii Naan, Tăiate în SferturiLipii Naan, Tăiate în Sferturi
10
Bateți bine aluatul de făină de orez. Când uleiul este fierbinte, turnați 2 linguri de aluat în tigaie, înclinând și agitând tigaia pentru a acoperi uniform fundul cu aluat. Acoperiți și gătiți la foc moderat până când crpe este ferm, aproximativ 2 minute. Cu o spatulă, răsturnați crpe și gătiți timp de 30 de secunde mai mult. Întoarceți crpe-ul plat pe o foaie de copt pregătită. Repetați cu aluatul rămas pentru a face un total de 18 CRPE; nu lăsați CRPE-urile să se suprapună pe foile de copt sau se vor lipi împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Lipii Naan, Tăiate în SferturiLipii Naan, Tăiate în Sferturi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
11
Lingurați aproximativ 2 linguri de umplutură de ciuperci în centrul fiecărui crpe și pliați în lateral pentru a acoperi umplutura și a forma un pătrat îngrijit. Acoperiți CRPE-urile cu folie și coaceți până se încălzește, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Creveți SotațiCreveți Sotați
12
Aranjați pachetele de crpe de orez pe un platou și lingurați sosul Nuoc Cham peste ele. Împrăștiați feliile de castraveți, șalotele prăjite și mugurii de fasole peste tot în CRPE și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1-1/4 Căni De Vin Alb Sau Supă De Pui1-1/4 Căni De Vin Alb Sau Supă De Pui
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții18
Scor De Sănătate2
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista