Banh Cuon

Banh Cuon
Banh Cuon ar putea fi doar Vietnameză rețeta pe care o căutați. Pentru 28 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 18. O porție conține 106 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sos de pește asiatic, bucăți de ciuperci de urechi de copac, făină de orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Rețetă Banh Cuon (rulouri de orez aburite), Rețetă vietnameză de ou prăjit Banh Mi (banh Mi Trung Op La) -" the, și Rulouri proaspete de primăvară cu Dip Hoisin-arahide (Goi cuon) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți făina de orez cu amidonul de porumb, făina de tapioca și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De OrezFăină De Orez
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se amestecă în apă și 2 lingurițe de ulei până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
3
Într-un castron mic, acoperiți ciupercile urechii copacului cu apă caldă și lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Scurgeți și tocați ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
5
Într-o tigaie mică, încălziți restul de 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați carnea de porc măcinată și ceapa și gătiți la foc moderat, rupând carnea cu o spatulă, până când nu rămâne roz, aproximativ 4 minute. Se amestecă ciupercile tocate și sosul de pește și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
Sos De PeșteSos De Pește
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Ulei 3 foi mari de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
9
Încălziți o tigaie antiaderentă de 8 inci și periați cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Bateți bine aluatul de făină de orez. Când uleiul este fierbinte, turnați 2 linguri de aluat în tigaie, înclinând și agitând tigaia pentru a acoperi uniform fundul cu aluat. Acoperiți și gătiți la foc moderat până când crpe este ferm, aproximativ 2 minute. Cu o spatulă, răsturnați crpe și gătiți timp de 30 de secunde mai mult. Întoarceți crpe-ul plat pe o foaie de copt pregătită. Repetați cu aluatul rămas pentru a face un total de 18 CRPE; nu lăsați CRPE-urile să se suprapună pe foile de copt sau se vor lipi împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
11
Lingurați aproximativ 2 linguri de umplutură de ciuperci în centrul fiecărui crpe și pliați în lateral pentru a acoperi umplutura și a forma un pătrat îngrijit. Acoperiți CRPE-urile cu folie și coaceți până se încălzește, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
12
Aranjați pachetele de crpe de orez pe un platou și lingurați sosul Nuoc Cham peste ele. Împrăștiați feliile de castraveți, șalotele prăjite și mugurii de fasole peste tot în CRPE și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții18
Scor De Sănătate2
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista