Bangin ' Smokey Piept De Vită

Bangin ' Smokey Piept De Vită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete principale, așa că încercați Bangin' Smokey Beef Brisket. Această rețetă face 3 porții cu 1271 calorii, 160g de proteine, și 56G de grăsime fiecare. Pentru $11.13 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 5 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare evreiască. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați piept de vită, sare de usturoi, usturoi îmbuteliat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 78%. Încercați Piept de vită condimentat cu sos Smokey BBQ (Texas), Sfaturi de mușchi de vită cu sos de piper fumuriu, și Piept de vită BBQ pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună bulionul de vită, 2 linguri de fum lichid, 1/4 cană sos Worcestershire, sare de usturoi și pudră de ceapă într-un castron și turnați într-o pungă de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fum LichidFum Lichid
Praf De CeapăPraf De Ceapă
Sare De UsturoiSare De Usturoi
Bulion De VităBulion De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați pieptul, acoperiți cu marinada, stoarceți excesul de aer și sigilați punga. Marinati la frigider 24 de ore. Întoarceți punga de câteva ori pentru a vă asigura că carnea este marinată uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
CarneCarne
3
Preîncălziți un cuptor la 275 grade F (135 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Așezați usturoiul, 1 lingură de fum lichid și 1 lingură de sos Worcestershire într-un vas de copt de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fum LichidFum Lichid
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Se toarnă berea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BereBere
6
Scoateți pieptul din marinată și scuturați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
7
Așezați pieptul în vasul de copt și acoperiți cu inele de ceapă. Acoperiți bine vasul cu folie de aluminiu și aruncați marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tava De CoptTava De Copt
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când este foarte fraged, aproximativ 5 ore. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 150 de grade F (65 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Pieptul de vită funcționează foarte bine cu Shiraz, Tempranillo și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lagier Meredith Syrah. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 53 de dolari.
Lagier Meredith Syrah
Lagier Meredith Syrah
# 30 Wine Spectator Top 100 din 2013Un vin rafinat, convingător și complex. Parfum Floral, o notă de piper, elegant și echilibrat. Fără margini ascuțite. Și va fi și mai bine pentru mulți ani de acum încolo.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 5 m.
Porții3
Scor De Sănătate57
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista