Bangers and Mash de creveți și homar necesită aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Pentru 8,29 USD per porție, această rețetă acoperă 49% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51 g de proteine, 46 g de grăsimi și un total de 1183 de calorii. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită condimente pentru fructe de mare, ceapă, cartofi idaho și sare și piper măcinat. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 80%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Vegan Bangers și Low Carb Mash! (Bangers & Mash), Bangers and Mash și „bangers & Mash”.
Instrucțiuni
1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Pentru bangeri: Folosind o mașină de tocat carne sau o moară, măcinați creveții, homarul și usturoiul împreună într-un castron mare. Apoi adăugați în bol pătrunjelul, tarhonul, condimentele cu fructe de mare, sare, piper, nucșoară, albuș de ou și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)
Pentru Ungerea Insertului
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(înlăturați Orice Mufă)
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Amestecați bine cu o lingură, asigurându-vă că nu se amestecă prea mult. SFAT: Luați puțin din amestec și puneți-l în apă clocotită pentru o secundă, scoateți-l și asigurați-vă că condimentul este bun. Dacă aveți nevoie de mai multă sare sau piper, acesta este momentul să o faceți, înainte de a umple carcasa. Pentru a pregăti cârnații, faceți o mică gaură la capătul carcasei și apoi legați capătul învelișului de capătul învelișului. În continuare, umpleți carcasa conform instrucțiunilor care vin cu echipamentul pe care îl utilizați sau cu o pungă de patiserie. În timpul umplerii, răsuciți sau legați carcasa la fiecare 5 până la 6 inci pentru a forma fiecare legătură până la capătul carcasei, apoi legați carcasa. Pentru a bracona cârnații, într-o cratiță mare, aduceți apă la fiert, apoi reduceți focul la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Adăugați legăturile și gătiți timp de 5 până la 6 minute. Apoi scoateți cârnații, repetați procesul cu cârnații rămași și apoi lăsați să se răcească. Pentru a prăji sau a face crusta cârnaților, într-o tigaie la foc iute, adăugați 1 linguriță de ulei, prăjiți cârnații pe toate cele patru părți, 1 până la 2 minute pe parte, apoi repetați procesul până când toți cârnații au fost gătiți. În timp ce cârnații se răcesc, începeți să vă pregătiți cartofii. Într-o oală de 1 galon, aduceți 10 căni de apă la fiert. Apoi adăugați cartofii și gătiți până când furculița se înmoaie, aproximativ 20 de minute. După gătire, se scoate din apă și se strecoară. Apoi, folosind un macerat, procesați cartofii prin mașină (sau o moară) într-un castron. Dacă nu aveți o moară sau o moară alimentară, puteți folosi mixerul cu accesoriu de tel, amestecând la mare putere pentru a netezi. Dupa ce ai ras cartofii, adaugam untul si asezonam cu sare si piper. Terminați cu smântână groasă, amestecând. Pentru sos: Într-o cratiță la foc mediu-înalt, adăugați sucul de portocale și ceapa și lăsați să fiarbă. Reduceți sucul la 1/2 cană, apoi amestecați hreanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Precum Invidia îngerilor
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Măsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se ia de pe foc si se amesteca untul pentru a termina. Țineți cald până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Pentru varza: Intr-o cratita la foc mediu-mare adaugati uleiul si incalziti. Apoi adăugați baconul și gătiți timp de 2 minute, amestecând. Apoi, adăugați ceapa și gătiți din nou timp de 2 minute; ceapa trebuie să fie înmuiată. Apoi, deglazează tigaia cu vin. Se amestecă și se adaugă varza de Bruxelles, gătind până se rumenesc pe margini, 8 până la 9 minute. Asezonați cu sare și piper. Pentru a servi, puneți cartofii pe farfurii și acoperiți cu varză de Bruxelles, apoi cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Varză
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Stropiți cu sosul și terminați cu tarhon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio sunt alegerile mele de top pentru Creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, fie că sunt la grătar, fie că sunt prăjiți sau în sos de usturoi. Saget la Perriere La Petite Perriere Sauvignon Blanc cu un rating de 4,1 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Saget la Perriere La Petite Perriere Sauvignon Blanc
La Petite Perriere Sauvignon Blanc are o culoare aurie cu o intensitate strălucitoare. Mirosul explodează cu arome de galben copt (piersici și caise) și fructe exotice. Curat și răcoritor, cu o lungime bună, gustul este un vârtej de prospețime, complexitate, finețe și se termină cu note de pepene copt.