Banane Foster
Reteta banane Foster ar putea satisface pofta creol în jurul valorii de 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 364 calorii. Această rețetă prietenoasă fără gluten și FODMAP servește 5 și costă 82 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână unt, zahăr brun, rom și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca un desert ieftin. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Banane Foster (bananas flambul inox), Banane Foster II, și Banane Foster.
Instrucțiuni
Combinați untul, zahărul brun și scorțișoara într-o tigaie mare la foc mediu; gatiti, amestecand constant, pana cand untul se topeste si zaharul se dizolva.
Adăugați banane; gatiti 2 minute, felii de acoperire în amestec de zahăr.
Încălziți romul într-o cratiță mică la foc mediu-mic.
Se toarnă romul încălzit într-o parte a tigaiei. Aprindeți romul cu un meci lung; lăsați flăcările să moară. Reveniți la foc mediu; gătiți 30 de secunde, amestecând ușor pentru a acoperi banana.
Așezați 1/2 cană înghețată în fiecare dintre cele 5 pahare și acoperiți cu 1/2 cană amestec de banane.
Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc
Albarino, vin de la Rosa si Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Bodega Garzon Uruguay single Vineyard Albarino cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Bodega Garzon Uruguay Single Vineyard Albarino]()
Bodega Garzon Uruguay Single Vineyard Albarino
Dintr-un galben pal foarte elegant, Acest Albari Circularo are un nas proaspăt și vibrant, care amintește de fructele tropicale cu note subtile de citrice și florale. În gură, există un corp rotund și proaspăt, cu o combinație salină și minerală care oferă o noțiune marcată de terroir.