Banana Rum Biscotti
Banana Rum Biscotti este o rețetă lacto ovovegetariană fără lactate, cu 36 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine, 2 g de grăsimi și un total de 90 de calorii. Pentru 10 cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Multora le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteranean. Vă este adus de Allrecipes. 107 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează cel mai bine ca desert și se face în aproximativ 3 ore și 25 de minute. Mergeți la magazin și luați nuci pecan, banane, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 32%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cheesecake cu Banana Rum Sos Maple Rum, Banana Biscotti și Chocolate Banana Biscotti.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Tapetați 2 foi de copt cu hârtie de copt.
Combinați făina, praful de copt și sarea într-un bol și amestecați pentru a se amesteca bine. Bateți ouăle ușor într-un castron și adăugați zahărul, banana, uleiul și romul. Amestecați amestecul de banane în amestecul de făină, amestecați bine și introduceți nucile pecan, amestecându-le bine în aluat. Formați aluatul în 4 bușteni de aproximativ 1/2 inch grosime, puneți-le pe foi de copt tapetate cu hârtie de pergament și coaceți timp de 25 de minute, până când buștenii de prăjituri încep să se rumenească.
Reduceți temperatura cuptorului la 250 de grade F (120 de grade C).
Scoateți foile de copt din cuptor și lăsați buștenii de biscuiți să se răcească timp de 10 minute.
Scoateți buștenii din hârtie de pergament și tăiați fiecare buștean în felii groase de 1/2 inch.
Puneți biscottii înapoi pe foile de prăjituri și coaceți timp de 15 minute pe fiecare parte (în total 30 de minute) până când fursecurile încep să se rumenească.
Scoateți pe rafturi pentru a se răci. Biscottii vor fi moi la început și se vor întări pe măsură ce se răcesc.
Vin recomandat: Vin Santo, Portul Tawny
Biscotti în meniu? Încercați să asociați Vin Santo și Tawny Port. Vin santo este cea mai tradițională asociere pentru biscotti - puteți înmuia biscotti chiar acolo! Un port brun este la fel de înmuiabil. Bodegas Naveran Dama Cava cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Bodegas Naveran Dama Cava]()
Bodegas Naveran Dama Cava
Unul dintre puținele Cavas vintage făcute în Spania. Dama este plină de corp, dar strălucitoare și crocantă. Moșia Naverán produce Cave de înaltă calitate din 1901. Toate Cavele făcute aici sunt din podgorii deținute și controlate de moșie. Dama este fermentată în sticlă (a la méthode champenoise) și învechită în drojdie timp de 24 de luni. Caves Navera´n este un producător de cava premium care folosește struguri cultivați în proprietate. Navera´n Dama este o capodopera Cava, o combinație de Chardonnay, care conferă vinului corp și volum, și Parellada, care conferă un caracter picant, strălucitor, care trece prin rotunjimea untoasă a Chardonnay-ului. Iubitorii de șampanie se vor bucura de acest „fizz fermier” mediteranean cu stridii, ton crud și sushi. Aciditatea sa proaspata complimenteaza si deserturile cu fructe, in special piersicile si portocalele feliate.