Banana Rum Biscotti

Banana Rum Biscotti
Banana Rum Biscotti este o rețetă lacto ovovegetariană fără lactate, cu 36 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine, 2 g de grăsimi și un total de 90 de calorii. Pentru 10 cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Multora le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteranean. Vă este adus de Allrecipes. 107 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează cel mai bine ca desert și se face în aproximativ 3 ore și 25 de minute. Mergeți la magazin și luați nuci pecan, banane, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 32%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cheesecake cu Banana Rum Sos Maple Rum, Banana Biscotti și Chocolate Banana Biscotti.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Tapetați 2 foi de copt cu hârtie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Bloc De Ciocolată SemidulceBloc De Ciocolată Semidulce
1 Bloc De Ciocolată Semidulce (5 Uncii), Tăiată în Bucăți (recomandat: Callebaut)1 Bloc De Ciocolată Semidulce (5 Uncii), Tăiată în Bucăți (recomandat: Callebaut)
1 Litru De Lapte Integral, La Temperatura Camerei1 Litru De Lapte Integral, La Temperatura Camerei
2
Combinați făina, praful de copt și sarea într-un bol și amestecați pentru a se amesteca bine. Bateți ouăle ușor într-un castron și adăugați zahărul, banana, uleiul și romul. Amestecați amestecul de banane în amestecul de făină, amestecați bine și introduceți nucile pecan, amestecându-le bine în aluat. Formați aluatul în 4 bușteni de aproximativ 1/2 inch grosime, puneți-le pe foi de copt tapetate cu hârtie de pergament și coaceți timp de 25 de minute, până când buștenii de prăjituri încep să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 C. Fulgi De Ovaz Nefierti4 C. Fulgi De Ovaz Nefierti
Capsuni Proaspete Feliate Sau 1 Lingura Topping De Inghetata De CapsuniCapsuni Proaspete Feliate Sau 1 Lingura Topping De Inghetata De Capsuni
Căpșuni, Spălate, Decojite și Feliate SubțiriCăpșuni, Spălate, Decojite și Feliate Subțiri
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Zdrobit Bomboane Tari Jolly RancherZdrobit Bomboane Tari Jolly Rancher
Unt Nesarat, La Temperatura Camerei, Taiat In 12 Pana La 16 FeliiUnt Nesarat, La Temperatura Camerei, Taiat In 12 Pana La 16 Felii
8 1/2 Căni De Făină Universală Sau Mai Mult Dacă Este Necesar8 1/2 Căni De Făină Universală Sau Mai Mult Dacă Este Necesar
1/2 Kilograme Felii, Piept De Curcan Taiat Gros Sau Rotisor, Tocat1/2 Kilograme Felii, Piept De Curcan Taiat Gros Sau Rotisor, Tocat
5 Linguri De Lapte, Sau Mai Mult După Nevoie5 Linguri De Lapte, Sau Mai Mult După Nevoie
Cartofi Dulci Sau Igname Granat (aproximativ 3 Medii), Curățați, Necurățați și Tăiați în Cartofi Prăjiți De 1/4-inch Pe 4-inch, înmuiați în Apă Cu GheațăCartofi Dulci Sau Igname Granat (aproximativ 3 Medii), Curățați, Necurățați și Tăiați în Cartofi Prăjiți De 1/4-inch Pe 4-inch, înmuiați în Apă Cu Gheață
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
Bloc De Ciocolată SemidulceBloc De Ciocolată Semidulce
1 Bloc De Ciocolată Semidulce (5 Uncii), Tăiată în Bucăți (recomandat: Callebaut)1 Bloc De Ciocolată Semidulce (5 Uncii), Tăiată în Bucăți (recomandat: Callebaut)
1 Litru De Lapte Integral, La Temperatura Camerei1 Litru De Lapte Integral, La Temperatura Camerei
2 Chifle Sandwich Submarin (aproximativ 10 Inchi)2 Chifle Sandwich Submarin (aproximativ 10 Inchi)
3
Reduceți temperatura cuptorului la 250 de grade F (120 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru De Lapte Integral, La Temperatura Camerei1 Litru De Lapte Integral, La Temperatura Camerei
4
Scoateți foile de copt din cuptor și lăsați buștenii de biscuiți să se răcească timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni, Spălate, Decojite și Feliate SubțiriCăpșuni, Spălate, Decojite și Feliate Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Bloc De Ciocolată Semidulce (5 Uncii), Tăiată în Bucăți (recomandat: Callebaut)1 Bloc De Ciocolată Semidulce (5 Uncii), Tăiată în Bucăți (recomandat: Callebaut)
1 Litru De Lapte Integral, La Temperatura Camerei1 Litru De Lapte Integral, La Temperatura Camerei
5
Scoateți buștenii din hârtie de pergament și tăiați fiecare buștean în felii groase de 1/2 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Bloc De Ciocolată SemidulceBloc De Ciocolată Semidulce
6
Puneți biscottii înapoi pe foile de prăjituri și coaceți timp de 15 minute pe fiecare parte (în total 30 de minute) până când fursecurile încep să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscottiBiscotti
Căpșuni, Spălate, Decojite și Feliate SubțiriCăpșuni, Spălate, Decojite și Feliate Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Bloc De Ciocolată Semidulce (5 Uncii), Tăiată în Bucăți (recomandat: Callebaut)1 Bloc De Ciocolată Semidulce (5 Uncii), Tăiată în Bucăți (recomandat: Callebaut)
1 Litru De Lapte Integral, La Temperatura Camerei1 Litru De Lapte Integral, La Temperatura Camerei
7
Scoateți pe rafturi pentru a se răci. Biscottii vor fi moi la început și se vor întări pe măsură ce se răcesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscottiBiscotti

Vin recomandat: Vin Santo, Portul Tawny

Biscotti în meniu? Încercați să asociați Vin Santo și Tawny Port. Vin santo este cea mai tradițională asociere pentru biscotti - puteți înmuia biscotti chiar acolo! Un port brun este la fel de înmuiabil. Bodegas Naveran Dama Cava cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Bodegas Naveran Dama Cava
Bodegas Naveran Dama Cava
Unul dintre puținele Cavas vintage făcute în Spania. Dama este plină de corp, dar strălucitoare și crocantă. Moșia Naverán produce Cave de înaltă calitate din 1901. Toate Cavele făcute aici sunt din podgorii deținute și controlate de moșie. Dama este fermentată în sticlă (a la méthode champenoise) și învechită în drojdie timp de 24 de luni. Caves Navera´n este un producător de cava premium care folosește struguri cultivați în proprietate. Navera´n Dama este o capodopera Cava, o combinație de Chardonnay, care conferă vinului corp și volum, și Parellada, care conferă un caracter picant, strălucitor, care trece prin rotunjimea untoasă a Chardonnay-ului. Iubitorii de șampanie se vor bucura de acest „fizz fermier” mediteranean cu stridii, ton crud și sushi. Aciditatea sa proaspata complimenteaza si deserturile cu fructe, in special piersicile si portocalele feliate.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 25 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista