Baklava Rulată: Baklava Orthi

Baklava Rulată: Baklava Orthi
Baklava rulată: Baklavan Orthi este un vegetarian rețetă cu 12 porții. Acest desert are 944 calorii, 15g de proteine, și 83g de grăsime per portie. Pentru $ 2.37 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Un amestec de migdale albe, scorțișoară măcinată, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce este bine. Rețete similare sunt Baclava Rulată, Baclava Rulată, și Cea Mai Ușoară Baklava Rulată.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele siropului într-o cratiță; se aduce la fierbere și se fierbe timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Scoateți lămâia și condimentele. Se răcește și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
3
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Combinați migdalele, nucile, zahărul, scorțișoara și cuișoarele măcinate împreună într-un bol. Luați 4 foi de aluat phyllo și periați fiecare foaie cu unt topit, stratificând foile în timp ce mergeți. Odată ce cele 4 foi sunt presate împreună, presărați amestecul de nuci peste foaia superioară și rulați, pe lungime, până ajungeți la capăt. Păstrați ruloul cât mai strâns posibil, fără a se rupe. Ar trebui să arate ca un cilindru lung.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare De PământCuișoare De Pământ
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Tăiați ruloul în bucăți de 2 inci, înmuiați fiecare în untul topit și așezați-l pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Se introduce la cuptor pentru aproximativ 30 de minute sau până se rumenesc. Când ați terminat, scoateți fiecare bucată din tigaie și scufundați în siropul rece și așezați-l pe un suport pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Serviți în cupe mici de tort pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista