Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pătratele elvețiene de slănină. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 339 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 93 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză elvețiană, amestec de biscuiți/coacere, pudră de ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Bacon Swiss Squares, Pătrate Elvețiene De Cartofi, și Pătrate De Foietaj Elvețiene Și Șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați amestecul de biscuiți și apa. Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați de 10 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Biscuiți
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Rulați într-un 14-in. x 10-in. dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
3
Așezați pe partea de jos și 1/2 in. pe părțile laterale ale unui 13-in uns. x 9-în. vas de copt. Aranjați brânza peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Se presară cu slănină. Într-un castron mare, bateți ouăle, laptele și ceapa praf; se toarnă peste slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Ceapă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Se coace la 425 la 15-18 minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.