Bacon, praz și omletă de cartofi
Nevoie de un curs principal fără gluten? Omleta cu slănină, praz și cartofi ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 1. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 63G de grăsime, și un total de 812 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praf de ceapă, piper, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Încercați Bacon, praz și omletă de cartofi, Omletă cu șuncă și cartofi prăjiți, și Bacon, cartofi și cifre de afaceri praz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o ceașcă mare de măsurare, bateți ouă, apă, arpagic, praf de usturoi, praf de ceapă, rozmarin și piper negru; deoparte.
Prăjiți slănina tăiată cubulețe la foc mediu mare într-o tigaie antiaderentă de 10 inci (25 cm) până când este crocantă.
Scoateți și așezați pe placa căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge. Ștergeți tigaia și reveniți la foc mediu.
Adăugați untul în tigaie și gătiți cartoful ras, amestecând timp de 5 minute. Se amestecă prazul și slănina gătită; gatiti, amestecand timp de 5 minute sau pana cand legumele incep sa devina aurii.
Se toarnă amestecul de ou peste amestecul de slănină și, pe măsură ce oul începe să se stabilească, folosiți o spatulă pentru a împinge ușor porțiunile gătite în centru. Înclinați tigaia pentru a permite ouălor nefierte să curgă în spații goale. Când ouăle sunt aproape setate, pliați omleta în jumătate și gătiți timp de 1 minut sau până se rumenesc.
Tăiați în treimi pentru a servi.