Bacon-Ardei Umpluți Cu Porumb
Bacon-porumb ardei umplute este un fără gluten hor d ' oeuvre. O porție conține 152 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 119 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați fâșii de slănină, salsa suplimentară, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 81%. Rețete similare includ Ardei Umpluți Cu Porumb, Ardei Poblano Umpluți Cu Tomatillo Și Porumb, și Mini Ardei Umpluți Cu Cârnați Și Porumb.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați porumbul, salsa și ceapa. Lingură în jumătăți de piper.
Așezați fiecare jumătate de ardei umplut pe o bucată de folie rezistentă (aproximativ 18 in. x 12 în.). Îndoiți folia în jurul ardeilor și sigilați bine.
Grătar, acoperit, la foc mediu timp de 25-30 de minute sau până când ardeii sunt crocanți. Deschideți cu atenție pachetele pentru a permite aburului să scape.
Se presară cu brânză și slănină. Reveniți la grătar timp de 3-5 minute sau până când brânza este topită.
Serviți cu salsa suplimentară, dacă doriți.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ruinart Brut ros diametru (jumătate de sticlă) cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
![Ruinart Brut Rose (jumătate de sticlă)]()
Ruinart Brut Rose (jumătate de sticlă)
* A existat o schimbare de ambalaj pe acest vin. Este posibil ca eticheta din imagine să nu fie eticheta primită.* Vinul are o culoare strălucitoare de petale de trandafir galben-portocaliu, cu un mousse foarte fin, abundent și susținut. Nasul este caracterizat de fructe de padure rosii mici, in principal coacaze. La gust vinul este viguros și bine echilibrat. Un vin fin, proaspăt, fructat, cu taninuri bine integrate și un indiciu de condiment pe finisajul lung.Ruinart Ros este produs dintr-un amestec de 55% Pinot Noir și 45% Chardonnay din cele mai bune recolte recente. Toate fructele provin din podgoriile premiers crus. Strugurii din podgoriile estate din Sillery și Brimont (casa ancestrală a familiei Ruinart) li se alătură struguri atent selectați din alte podgorii premiers crus din C-Blancs și Montagne de Reims. Strugurii pentru Ruinart sunt selectați coș cu Coș la sursă și se folosesc doar cele mai bune prime Crus.