Baclava De Nuc

Baclava De Nuc
Reteta de nuc Baklavan este gata în aproximativ 2 ore și este cu siguranță un uimitor vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare orientală middl. Această rețetă servește 36 și costă 55 de cenți pe porție. Acest desert are 197 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, suc de lămâie, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Baclava de nuc și fistic, Baklava De Scorțișoară-Nucă, și Rețetă Baklava de migdale și nuci.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați nucile, zahărul și scorțișoara; pus deoparte. Ungeți un 13-in. x 9-în. vas de copt cu o parte din untul topit. Desfaceți foile de aluat phyllo (păstrați aluatul acoperit cu folie de plastic în timpul asamblării).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați o foaie de filo în vasul de copt; periați cu unt. Se acoperă cu o a doua foaie; periați cu unt. Îndoiți capetele lungi sub pentru a se potrivi vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Se presară cu aproximativ 1/4 cană amestec de nuci. Repetați de 18 ori, stratificând două foi, perindând cu unt și stropind cu amestec de nuci. Se acoperă cu aluatul rămas; se unge cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
4
Se taie în 2-in. diamante cu un cuțit ascuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Se coace la 350 de euro timp de 45-55 de minute sau până se rumenesc. Între timp, într-o cratiță, combinați ingredientele siropului; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Se toarnă peste baklava caldă. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții36
Scor De Sănătate1
Revista