Romaine aruncat și salata de portocale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 337 calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți suc de portocale, migdale tăiate, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Încercați Salată De Portocale-Avocado Aruncată, Salată Aruncată Cu Castraveți Portocalii, și Salată De Portocale-Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți pansamentul amestecând împreună sucul de portocale, uleiul de măsline, oțetul, piperul și sarea; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De Merișoare
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Într-un castron mare, combinați romaina și portocalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați suficient pansament pentru a acoperi și aruncați bine.