Aripi de pui fript cu sos picant de caise

Aripi de pui fript cu sos picant de caise
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați aripi de pui fript cu sos picant de caise. Această rețetă servește 4 și costă 1,91 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 661 calorii, 51G de proteine, și 48G de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sare, piper, cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 47%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Aripi de pui cu sos picant de caise, Aripi De Pui Glazurate Cu Caise Picante La Grătar, și Aripi de pui fript în stil thailandez cu sos fierbinte și acru.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul. Linia de jos a unei tigaie broiler cu folie, apoi raft de ulei de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
Pui BroilerPui Broiler
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
2
Aruncați aripile cu ulei, piper negru și 2 lingurițe de sare într-un castron mare, apoi întindeți-le în 1 strat pe raftul tăvii de pui. Se fierbe la 4 până la 5 inci de la căldură, întorcându-se o dată, până când abia se gătește, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Aripi De PuiAripi De Pui
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
BolBol
3
În timp ce aripile se fierb, amestecați conservele, sucul de lămâie, usturoiul, chimenul, cayenne și restul de 1/4 linguriță de sare într-un robot de bucătărie sau blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ConservăConservă
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
Aripi De PuiAripi De Pui
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se transferă într-o cratiță mică și grea și se aduce la fierbere la foc moderat, amestecând, apoi se reduce focul și se fierbe, amestecând ocazional, 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Periați 1/4 cană de sos pe aripile fierte și fierbeți 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Aripi De PuiAripi De Pui
6
Ungeți din nou aripile cu 1/4 cană de sos, apoi întoarceți aripile și periați cu încă 1/4 cană de sos. Se fierbe până se rumenesc mai profund, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Aripi De PuiAripi De Pui
7
Ungeți cu sosul rămas înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Aripile de pui pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista