Aripi De Pui

Aripi De Pui
Aripile de pui ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 389 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de muștar, unt, aripi de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Aripi picante de pui de arahide thailandeze cu sos Habanero de zmeură (aripi PB&J), Brown Unt Old Bay Wings (aka cele mai bune aripi de pui vreodată!), și Stăpânul aripilor (aripi de pui).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Topiți untul sau margarina și amestecați muștarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
MuștarMuștar
3
Așezați firimiturile de pâine într-un vas plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
4
Rotiți fiecare bucată de pui în amestecul de unt, apoi acoperiți cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Pui întregPui întreg
UntUnt
RolaRola
5
Așezați bucățile de pui într-un vas de copt de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Se presară brânză și se coace în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute. Întoarceți și coaceți cu 15 minute mai mult sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Aripile de pui funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu depăși aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Hanna Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista