Aripi De Pui În Stil Coreean De La ' Maximum Flavor

Aripi de pui în stil coreean de la 'aroma maximă ar putea fi doar hor d' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 619 calorii, 49G de proteine, și 43G de grăsime pe porție. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de fulgi coreeni de chile, semințe de susan, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Bacon și ouă diabolice din ' aroma maximă, Cartofi Prăjiți Cu Lămâie Din ' Aroma Maximă, și Salată De Vită Thailandeză Din ' Aroma Maximă.
Instrucțiuni
Puneți albușurile, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron și amestecați pentru a dizolva sarea și bicarbonatul de sodiu.
Adăugați aripile de pui și amestecați pentru a acoperi uniform.
Scoateți aripile din vas și așezați-le pe 2 rafturi de sârmă, fiecare așezată peste o foaie de copt. Dați la frigider aripile descoperite peste noapte pentru ca acestea să se usuce.
Preîncălziți cuptorul la 450 buc. f (235 buc.c).
Puneți aripile, încă pe rafturile de pe foile de copt, în cuptor și gătiți timp de 15 minute. Întoarceți aripile și coaceți timp de 10 minute. Întoarceți din nou aripile și coaceți până la un maro auriu intens, cu o piele crăpată, încă aproximativ 10 minute. Scoateți tigăile din cuptor și lăsați să se răcească 5 minute.
Între timp, într-un castron mic, combinați sosul de soia, sucul de mere, mierea, oțetul de orez, uleiul de susan, fulgii de chile, semințele de susan, usturoiul, ghimbirul și scallionul.
Strângeți aripile pe un platou de servire și serviți sosul alături.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.