Aripi De Pui În Stil Coreean De La ' Maximum Flavor

Aripi De Pui În Stil Coreean De La ' Maximum Flavor
Aripi de pui în stil coreean de la 'aroma maximă ar putea fi doar hor d' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 619 calorii, 49G de proteine, și 43G de grăsime pe porție. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de fulgi coreeni de chile, semințe de susan, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Bacon și ouă diabolice din ' aroma maximă, Cartofi Prăjiți Cu Lămâie Din ' Aroma Maximă, și Salată De Vită Thailandeză Din ' Aroma Maximă.

Instrucțiuni

1
Puneți albușurile, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron și amestecați pentru a dizolva sarea și bicarbonatul de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Adăugați aripile de pui și amestecați pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
3
Scoateți aripile din vas și așezați-le pe 2 rafturi de sârmă, fiecare așezată peste o foaie de copt. Dați la frigider aripile descoperite peste noapte pentru ca acestea să se usuce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Preîncălziți cuptorul la 450 buc. f (235 buc.c).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Puneți aripile, încă pe rafturile de pe foile de copt, în cuptor și gătiți timp de 15 minute. Întoarceți aripile și coaceți timp de 10 minute. Întoarceți din nou aripile și coaceți până la un maro auriu intens, cu o piele crăpată, încă aproximativ 10 minute. Scoateți tigăile din cuptor și lăsați să se răcească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Între timp, într-un castron mic, combinați sosul de soia, sucul de mere, mierea, oțetul de orez, uleiul de susan, fulgii de chile, semințele de susan, usturoiul, ghimbirul și scallionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Strângeți aripile pe un platou de servire și serviți sosul alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista