Ardei Umpluți De Vară

Ardei Umpluți De Vară
Această rețetă servește 8 și costă 86 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 123 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cap la magazin și ridica morcov, varza, ardei, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este grozav. Încercați Ardei Umpluți Cu Brânză De Capră: Aperitiv Spectaculos De Vară Pentru Următorul Tău Grătar, Ardei Proaspeți De Vară La Grătar, și Jicama murată, ghimbir și ardei de vară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați blaturile de ardei și rezervați. Gatiti ardeii in apa clocotita pana cand sunt fragede, aproximativ 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
2
Scoateți din apă și clătiți cu apă rece; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
3
Scoateți tulpinile de pe blaturile de ardei și tocați suficient din blaturi pentru a măsura 1/3 cană. (Salvați ardeii rămași pentru o altă utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4
Într-o tigaie mare, carne de vită măcinată maro la foc mediu; scurgeți dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ceapa, varza, morcovul, dovlecelul și ardeii tocați rezervați; se sotează până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
7
Se amestecă roșiile, orezul, zahărul brun, busuiocul și piperul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți timp de 20 de minute sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
8
Umpleți amestecul de carne fierbinte în ardei; încălziți la cuptorul cu microunde dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
9
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate93
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista