Ardei Umpluți Cu Roșii
Această rețetă face 4 porții cu 132 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, usturoi, ardei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este minunat. Încercați Ardei umpluți cu sos de roșii, Ardei umpluți cu Salsa de roșii verzi, și ardei umpluți cu miel în sos de roșii condimentat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Pulverizați un vas de copt mare, superficial, cu spray de gătit.
Tăiați ardeii pe jumătate pe lungime, îndepărtând semințele, dar lăsând tulpina. Deși tulpina nu este comestibilă, arată bine în acest fel de mâncare și ajută ardeiul să-și păstreze forma.
Așezați ardeii tăiați cu fața în sus în vasul de copt.
Împărțiți usturoiul feliat și măslinele uniform între ardei.
Tăiați fiecare roșie în 8 pene și puneți 4 pene în fiecare ardei.
Stropiți fiecare ardei umplut cu puțin ulei și condimentați cu câteva măcinări de piper.
Prăjiți ardeii aproximativ 50 de minute sau până când sunt fragede și încep să se rumenească în jurul marginilor.