Ardei roșu prăjit și piure de cartofi Feta

Ardei roșu prăjit și piure de cartofi Feta
Ardeiul roșu prăjit și piureul de feta este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 131 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 68 de cenți pe porție. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este plăcută de 5302 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, suc de lămâie, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Piure De Cartofi Cu Ardei Roșu Prăjit Fără Gluten, roșii prăjite și ardei roșu, și Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Fierbeți cartofii și usturoiul în suficientă apă pentru a acoperi peste mediu-mare până când cartofii sunt fragede cu furculița, aproximativ 20-30 de minute, scurgeți și zdrobiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Se amestecă untul, iaurtul, ardeiul roșu prăjit, feta, oregano și sucul de lămâie și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista