Ardeiul roșu prăjit și piureul de feta este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 131 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 68 de cenți pe porție. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este plăcută de 5302 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, suc de lămâie, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Piure De Cartofi Cu Ardei Roșu Prăjit Fără Gluten, roșii prăjite și ardei roșu, și Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Fierbeți cartofii și usturoiul în suficientă apă pentru a acoperi peste mediu-mare până când cartofii sunt fragede cu furculița, aproximativ 20-30 de minute, scurgeți și zdrobiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Se amestecă untul, iaurtul, ardeiul roșu prăjit, feta, oregano și sucul de lămâie și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii Prăjiți
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse