Ardei iute Chipotles umpluți cu pătlagină în Escab 8che

Ardei iute Chipotles umpluți cu pătlagină în Escab 8che
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri de mâncare, așa că încercați Chipotles umplute cu pătlagină în Escab 9che. Această rețetă servește 6 și costă 2,24 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 323 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, apă, pătlagine și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Chorizo-ardei iute Poblano umpluți cu Escabeche dulce-acrișor, Ciuperci În Escabeche Cu Ardei Gras Roșu Și Ardei Iute De Cedrbol, și Ardei iute poblano umpluți în orez alb (arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți zahărul granulat, 3 căni de apă și 1 lingură de sare la fiert într - o cratiță de 1 1/2 până la 2 litri, amestecând până când zahărul este dizolvat, apoi reduceți focul la foc mic. În timp ce apa fierbe, pregătiți ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Ardei IuteArdei Iute
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Tăiați o fantă de la tulpină pentru a îndrepta în jos 1 parte a fiecărui chile cu foarfece de bucătărie. (Unele mărci de ardei iute pot fi tăiate în prealabil.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
3
Adăugați ardei iute în apa cu zahăr și fierbeți 5 minute, apoi scoateți tigaia de pe foc și răciți ardeii iute în lichid în timp ce faceți escabeche și umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Gatiti morcovul in 1/4 cana de ulei intr-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat, acoperita, amestecand ocazional, pana cand este crocanta, 3 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați ienibahar, cimbru, maghiran, frunze de dafin, oțet, piloncillo, 2 1/2 lingurițe de usturoi și restul de 3/4 cană de apă, apoi aduceți la foc mic, amestecând până când piloncillo se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
PanelaPanela
IenibaharIenibahar
MaghiranMaghiran
OțetOțet
UsturoiUsturoi
CimbruCimbru
ApăApă
6
Se ia de pe foc și se amestecă 1/2 linguriță sare și jumătate de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
SareSare
7
Transferați escabeche într-un castron și răciți în timp ce faceți umplutură și umplutură de ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Tăiați capetele patlaginelor, apoi îndepărtați și aruncați coaja și tăiați patlaginele în cuburi de 1/2 inch. Gatiti jumatate de ceapa ramasa in restul de 2 linguri de ulei in tigaie curatata la foc moderat, amestecand ocazional, pana incepe sa se rumeneasca, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătlaginăPătlagină
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați restul de 1 1/2 lingurițe de usturoi și gătiți, amestecând, 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
10
Adăugați pătlagine și gătiți, amestecând ocazional și amestecând ușor amestecul, până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Se amestecă restul de 3/4 linguriță de sare și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătlaginăPătlagină
SareSare
11
Scurgeți ardeii iute într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
12
Tăiați tulpinile cu foarfece de bucătărie și răzuiți cu grijă toate semințele agățate de seedpod și atașate de vene cu degetele. Apăsați 1 lingură de amestec de pătlagină într-o formă de ou, apoi umpleți-o într-un chile, modelând chile în jurul umpluturii. (Dacă chile este împărțit în alte locuri, aranjați în jurul umpluturii și remodelați chile.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătlaginăPătlagină
UmpluturăUmplutură
Ardei IuteArdei Iute
SemințeSemințe
OuăOuă
13
Transferați chile, cu fanta în jos, într-un vas de servire din sticlă sau ceramică de 2 litri. Umpleți ardeii iute rămași cu umplutura rămasă, transferându-i în vasul de servire și aranjând în 1 strat. Spoon escabeche peste ardei iute și marinat, neacoperit, la temperatura camerei 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili poate fi asociat cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Campo Viejo Cava brut ros circulatorcu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Campo Viejo Cava Brut Rose
Campo Viejo Cava Brut Rose
O culoare roz strălucitoare strălucitoare. Plăcut și puternic pe nas, cu o prezență puternică de fructe de padure roșii coapte. Cu are o senzație rotunjită, plăcută în gură.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista