Anghinare fierte cu capere și pătrunjel

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați anghinare fierte cu capere și pătrunjel. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 363 calorii, 16g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 6,45 USD pe porție. Un amestec de pătrunjel, căței de usturoi, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Pui fiert cu capere și pătrunjel, Anghinare Înăbușită Cu Pătrunjel Și Capere Prăjite, și Scoici fierte în bulion de pătrunjel, mazăre și Bruschetta cu roșii și capere prăjite.
Instrucțiuni
Combinați apa și 2 linguri de suc. Lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, tăiați tulpina până la 1 inch de bază; coaja tulpina.
Îndepărtați frunzele inferioare și frunzele exterioare dure, lăsând inima și fundul fragede.
Îndepărtați ciulinul fuzzy de jos cu o lingură; aruncați.
Tăiați anghinarea în sferturi pe lungime.
Așezați sferturi de anghinare în apă cu lămâie. Repetați procedura cu anghinarea rămasă.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Adăugați eșalotă; saut2 minute.
Adauga usturoi; secunde saut.
Adăugați sferturi de anghinare. Reduceți căldura; gatiti 5 minute, amestecand frecvent.
Adăugați 1/4 cană suc de lămâie, vin, capere și bulion; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute. Descoperiți și fierbeți 15 minute. Se amestecă pătrunjelul.