Anghinare și sparanghel la grătar
Anghinarea la grătar și sparanghelul ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 174 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați anghinare, garnisiți: lămâie, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Sparanghel Balsamic și anghinare, Penne cu sparanghel și anghinare, și Sparanghel prăjit și anghinare pentru copii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați anghinarea plonjând în sus și în jos în apă rece.
Tăiați capetele tulpinii și tăiați aproximativ 1 inch din partea de sus a fiecărei anghinare.
Îndepărtați și aruncați orice frunze de fund libere. Tăiați și aruncați o pătrime deasupra fiecărei frunze exterioare cu foarfece.
Aduceți anghinare și apă pentru a acoperi la fierbere într-un cuptor olandez; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 25 de minute.
Se scurge; se usucă cu prosoape de hârtie.
Tăiați anghinarea pe jumătate pe lungime.
Îndepărtați sufocarea folosind o lingură mică sau un balon de pepene galben. Scoateți și aruncați capetele dure de sparanghel.
Se amestecă împreună ulei de măsline și următoarele 3 ingrediente.
Tăiați părțile laterale ale jumătăților de anghinare cu o treime din amestecul de ulei de măsline.
Periați sparanghelul uniform cu o treime din amestecul de ulei de măsline, rezervând amestecul de ulei de măsline rămas pentru utilizare ulterioară.
Anghinare la grătar și sparanghel, acoperite cu capac la grătar, la foc mediu-mare (350 până la 400). Anghinare la grătar, tăiați părțile în jos, 10 minute; întoarceți și grătiți încă 5 minute. Sparanghel la grătar 1 până la 2 minute; întoarceți și grătiți încă 2 minute sau până se înmoaie.
Stropiți cu amestec rezervat de ulei de măsline, dacă doriți, și serviți imediat.