Amestec De Fructe De Mare Mediteraneene

Amestec De Fructe De Mare Mediteraneene
Medley fructe de mare mediteraneene necesită aproximativ 3 ore de la început până la sfârșit. Pentru $ 5.82 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. O porție conține 558 calorii, 48G de proteine, și 17g de grăsime. Un amestec de bulion de pui, midii, roșii uscate la soare ambalate în ulei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza firele de șofran ai putea urma acest curs principal cu Înghețată De Șofran ca desert. 8 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 95%. Încercați Amestec De Fructe De Mare, Amestec De Fructe De Mare Aburit, și Amestec de fructe de mare cu Linguine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați calmarul în lapte timp de 1 până la 5 ore; cu cât este mai lung, cu atât mai bine. Când calmarul a terminat înmuierea, strecurați și aruncați laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
2
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o oală mare la foc mediu. Se amestecă usturoiul, ceapa, morcovii, roșiile și feniculul tăiat cubulețe. Gatiti si amestecati pana cand legumele se inmoaie, aproximativ 10 minute. Amestecați pasta de roșii și gătiți încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Se toarnă vin și crește căldura la mare. Odată ce amestecul ajunge la fierbere, adăugați bulionul de pui, pătrunjelul, tarhonul, cimbrul, frunzele de dafin, boabele de piper și șofranul. Reveniți la fierbere, apoi reduceți focul la mediu și fierbeți până când lichidul s-a redus la 1 1/2 căni, aproximativ 15 minute. Se strecoară lichidul și se aruncă solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
șofranșofran
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o oală mare la foc mediu. Se amestecă usturoiul și se gătește până se parfumează, aproximativ 45 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați roșii uscate la soare și fenicul; gatiti timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
6
Se toarnă bulionul de șofran strecurat și cimbrul tocat; creșteți focul la mediu-înalt și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
7
Așezați stridiile deasupra fenicului, acoperiți și gătiți timp de 1 minut. Puneți scoicile și midiile în oală, acoperiți și gătiți până când crustaceele încep să se deschidă, aproximativ 4 minute. Se amestecă calmarul scurs, se recuperează și se gătește timp de 1 minut, doar până când calmarul se întărește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrustaceeCrustacee
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
În timp ce crustaceele se gătesc, condimentați fileurile de bas cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Biban De MareFileuri De Biban De Mare
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
CrustaceeCrustacee
9
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Puneți peștele în tigaie, cu pielea în jos. Acoperiți și gătiți până când pielea este crocantă și carnea peștelui s-a întărit și nu mai este translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Turnați amestecul de fenicul-fructe de mare pe un platou de servire și așezați fileurile de biban deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Biban De MareFileuri De Biban De Mare
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
12
Garnisiți cu crengute de pătrunjel și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate98
Revista