Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 8 și costă $1.4 pe portie. O porție conține 225 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați port, frunze de dafin mediteraneene, crengute de cimbru stufoase și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Ceapă Agrodolce (ceapă dulce și acră), Ceapă dulce și acră, și Ceapă dulce și acră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cojiți ceapa și șalotii, îndepărtând primul strat dacă pare dur și dacă lobii dvs. de șalot sunt mai largi de 2 in., înjumătățiți-le pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
2
Într-o oală mare, largă, topiți 2 linguri. unt cu cimbru, dafin și salvie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați ceapa și șalotele și amestecați pentru a acoperi. Condimentează cu câteva ciupituri de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați port, oțet, miere, stafide și cireșe, apoi turnați în 2 căni de stoc. Când totul a început să fiarbă, reduceți focul, acoperiți și gătiți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De Ciocolată
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Port
5
Se amestecă ceapa și se gătește, neacoperită, până când lichidul s-a îngroșat până la o glazură siropoasă, iar ceapa și șobolanii sunt fragede, aproximativ 20 de minute. Străpungeți câteva dintre piesele mai mari cu vârful unui cuțit pentru a vă asigura că sunt fragede. Dacă nu par suficient de moi, adăugați puțin mai mult bulion, acoperiți tigaia și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
Roșii Feliate, Opțional
6
Ridicați ceapa într-un bol cu o lingură pliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Adăugați restul de 2 linguri. unt la oală, crește căldura la mare și reduce lichidul până la sirop, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Întoarceți ceapa în oală și întoarceți-o pentru a le acoperi în glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Se servește cald sau la temperatura camerei, acoperit cu crengute de cimbru și frunze de salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
10
Faceți înainte: până la 2 zile. Reîncălziți la scăzut, acoperit.