Amberjack la grătar cu ceapă caramelizată

Amberjack la grătar cu ceapă caramelizată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 169 calorii, 21g de proteine, și 2G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 2,38 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți fileuri amberjack, ceapă, sos teriyaki și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza margarina ai putea urma acest curs principal cu Unt De Arahide Icebox Cookie-Uri ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Amberjack la grătar cu sos de cremă Dijon în stil rustic, Brânză La Grătar Cu Ceapă Caramelizată, și Brânză La Grătar Cu Ceapă Caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1/4 cană sirop de arțar, sos teriyaki, suc de lămâie și usturoi într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați pește. Sigilați punga și agitați ușor până când peștele este bine acoperit. Marinați la frigider 30 de minute.
Înveliți o parte a unui pătrat de 12 inci de folie de aluminiu grea cu spray de gătit.
Puneți felii de ceapă pe jumătate din partea acoperită a foliei.
Combinați restul de 2 linguri de sirop de arțar și margarină, amestecând bine.
Amestecă amestecul de sirop peste ceapă. Fold folie peste ceapa; crimp marginile pentru a sigila.
Acoperiți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar peste cărbuni fierbinți (350 până la 400).
Puneți pachetul de folie pe raft; grătar, acoperit, 20 până la 25 de minute sau până când ceapa este fragedă și aurie. Puneți deoparte și păstrați-vă cald.
Scoateți peștele din marinadă, rezervând marinada.
Puneți marinada într-o cratiță mică; se aduce la fierbere și se lasă deoparte.
Puneți peștele pe raft; grătar, acoperit, 4 până la 6 minute pe fiecare parte sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță, ungându-se adesea cu marinată rezervată.
Transferați peștele într-un platou de servire; acoperiți uniform cu ceapă.