Almond Buttercrunch Candy I
Almond Buttercrunch bomboane I este un fără gluten și prietenos cu FODMAP garnitură. Această rețetă servește 10. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de migdale decolorate, zahăr brun, chipsuri de ciocolată cu lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 15%. Încercați Bomboane De Migdale, Matzo Buttercrunch, și Low Carb Migdale Bucurie Candy Bar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F (95 de grade C). Ungeți o foaie de cookie de 14 x 18 inch.
Presărați un pachet de chipsuri de ciocolată pe tigaia pregătită.
Se introduce în cuptorul cald până se topesc chipsurile, aproximativ 5 minute.
Scoateți din cuptor și întindeți ciocolata topită pe fundul tigaiei; pus deoparte.
Într-o cratiță mare și grea la foc mediu-mare, combinați untul și zahărul brun. Amestecând constant, încălziți la 300 până la 310 grade F (149 până la 154 grade C) sau până când o cantitate mică de sirop căzut în apă rece formează fire dure și fragile. Scoateți imediat de pe foc. Se amestecă 3/4 cană de migdale tăiate și se toarnă pe tigaie cu ciocolată topită; întindeți amestecul uniform.
Presărați pachetul rămas de chipsuri de ciocolată peste stratul de migdale. Căldura din stratul de migdale va topi chipsurile de ciocolată; întindeți ciocolata topită uniform.
Presărați 1/4 cană de migdale rămase peste ciocolată.
Tăiați în pătrate sau lăsați să se întărească într-o foaie solidă și rupeți-o ca fragilă. Se răcește complet înainte de a scoate din tigaie.